Tel.:
China de interactieve kiosk van het aanrakingsscherm fabrikant
Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

Geef uw verbazende visuele ervaring!

 

Thuis

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

  

 

Co. van de Shenzhenzxt LCD Technologie, Ltd, een professionele fabrikant specialiseert zich in commerciële vertoning en de slimme vertoningsindustrie.

China Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

ZXT LCD biedt hoogte aan - kwaliteitsproducten en de uitstekende naverkoopdienst voor globale klanten. Ons producten gamma van hoge helderheidsmonitor, economische advertentiespeler, androïde wifi3g digitale signage, industriële niveaumonitor, touch screen allen in één PC, touch screenkiosk, aan de magische reeks van de spiegelbewegingssensor, het Grote scherm de binnenlcd reeks van de vertoningsterminal, van de Aanrakingsvraag toepassings de eindreeks van verschillende media, het eindsysteem van de informatieversie Van verschillende media, de Binnenkabeltelevisie-reeks van de controlevertoning, de Ingebedde reeks van de vertoningsterminal, de eindreeks van het Wijsheidsonderwijs, 020 Landelijke eindreeksen van het E-commercegemak, Openlucht slimme het laden de terminalreeks van de postvertoning, van de het vermaak interactieve projectie van Kinderen slimme de vertoningsreeks. De grootte is beschikbaar bij 7 duim aan 98 duim. De binnen en openluchttypes zijn facultatief.

China Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons bedrijf behandelt 2000 vierkante meters met 3 het assembleren lijnen en 2 het verouderen testende lijnen. Elke Vertoning van ZXT LCD wordt overgegaan de het verouderen van de 72 uren test, om betrouwbaarheid te verzekeren van het gebruiken. Met vele geschoolde arbeiders, is onze productcapaciteit rond 200 tot 500 stukken per dag. Onze leveringsafdeling houdt ook verbeterend, van voor te stellen verleden, kan ons geschikt leveringspercentage 99% bereiken, die onze klanten tevreden maakt. Wij verlenen OEM en ODM de dienst. Wij niet alleen hebben verkoopteam, productteam, technische ondersteuningteam, kwaliteitscontroleteam maar ook hebben R&D-team houden en ontwikkelend nieuwe producten aan de speciale verzoeken van klanten, zoals verschijningsontwerp, hoog helderheidsvereiste, AR anti-glare enz. te voldoen. Elke vertoning van ZXT LCD krijgt overgegaane strikte kwaliteitscontrole, en de definitieve overgegaane opbrengst is over 99.9%.Our-producten is geweest overgegaan Ce, RoHs, Certificatie.

 

Met sterke capaciteit en zeker krediet, heeft ZXT LCD zeer fijne strategische samenwerking met sommige binnenlandse en internationale merkbedrijven, zoals LG, Philips, Skyworth, Kanka, enz., evenals sommige beroemde IC-bedrijven voor markteisen gevestigd.

China Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : ZXT

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 20 Million -50 Million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

In 2003, de Technologische ontwikkelingco. van Shenzhen ZXT LCD, richtte Ltd op als Fabriek gespecialiseerd in LCD Monitor en TV;

 

In 2005, creeerde de eerste LCD Monitor van kabeltelevisie in de Veiligheidsindustrie en verkocht onze producten op Alibaba;

 

In 2008, creeerde eerste LCD Digitale Signage in Commerciële LCD Vertoning;

 

In 2010, lanceerde een aantal videoproducten van de muurreeks met zelf-bezeten octrooien, de gepatenteerde producten zoals centraal machtssysteem voor videomuur, zijn de signaalrelais en de druk-bestand universele houder in het belangrijke niveau in internationale markt;

 

In 2011, gaf de octrooitechnologie van netwerk digitale signage vrij; De octrooitechnologie maakte een aanzienlijke bijdrage aan de verbetering van de monitorindustrie;

 

In 2012, ontwikkelde de reclamemachine, raken alle-in-één machine voor het onderwijs, raken kiosk, vormen Machine en andere digitale signage producten een rij; De producten worden op brede schaal erkend en zeer populair in de markt;

 

In 2015, werd een bekende onderneming in onze gehele industrie.

 

 

bedrijfsdiensten

 

A. Alle materialen allen worden getest, assuranced de kwaliteit; Wij selecteren slechts het gemerkte scherm, en allen zijn a-rangnorm of zelfs A + rang standaardpaneel. Al onze producten gaan door 72 uren van het verouderen test op hoge temperatuur vóór levering; het gebrekkige tarief is minder dan 0,1%. Wij zijn enige fabrikant om deze strenge testmethode toe te passen.

 

B. Wij leveren altijd op tijd aangezien wij beloofden; Alle materialen allen worden getest, assuranced de kwaliteit; Wij selecteren slechts het gemerkte scherm, en allen zijn a-rangnorm of zelfs A + rang standaardpaneel. Wij hebben een volledig professioneel team, combinerend het ontwerpen, verwerking, productie, kunnen vrij snel de ideeën van de overdrachtklant zijn in producten.

 

C. Wij zijn trots om leverancier voor veel Fortuin 500 bedrijven worden benoemd; dien u met onze beroepservaringen en specialiteiten. Wij konden OEM/ODM-de dienst voor onze klanten, volgens het ontwerp van klanten en vereisten aanpassen en doen.

 

D. Onze mensen hechten altijd groot belang aan kwaliteit het controleren vanaf het begin aan het einde. Wij concentreren ons op elk detail wij ook professionele technologie en de naverkoopdiensten aanbieden.

 

FAQ:

1. Q: Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?

A: Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in het veroorzaken van LCD vertoningen sinds 2003.

2. Q: Hoe lang is de garantie?

A: Onze officieel beloofde garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van levering.

3. Q: Ik zou u willen vragen of is het mogelijk om mijn embleem op het product te hebben?

A: (ons merk) ZXT LCD, neutrale verschijning, aangepast embleem, allen is beschikbaar als u houdt van.

4. Q: Welk merk van het scherm gebruikt u?

A: Het scherm van Samsung wordt en LG-normaal gebruikt voor digitale signages en de videomuren, terwijl het aangepaste scherm ook wordt gesteund.

 

 

 

Bedrijfteam

ZXT LCD bezit een professioneel team dat al productieproces kan behandelen.

 

Elektronikaingenieur: Voor projectzaken, zou een goede elektronikaingenieur de meeste hoge piet zijn, zijn kennis en beroeps zou veroorzaken de beste oplossing vinden om de vraag van de cliënt met laagste kosten te ontmoeten. De de elektronikaingenieurs van Screenage heeft meer dan 10 jaar ervarings voor ingediend dit, zijn onze kerels zeer professioneel voor alle verwante componenten over commercieel vertoningsmateriaal. Wat is waarom wij concurrerende solution&price voor onze cliënten kunnen verstrekken. ‚

 

Structurele ingenieur: Screenage heeft twee kerels die goed voor nieuw ontwerp goed doen. Toon ons uw doelontwerp of schets, zij merken het ture komt.

 

Ook, heeft ZXT LCD een nationaal netwerk van verkoop en het efficiënte systeem van de naverkoopdienst, en andere mensen op de noodzakelijke positie opgezet om ons te helpen goed doen. Wij zijn geen krachtig bedrijf, maar wij zijn een professionele fabrikant.

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.
F/5, die 5 bouwen, de Industriegebied van Hubei Baofeng, Buji-Stad, Longgang, Shenzhen, China
Tel.:86-755-18098949445
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit de interactieve kiosk van het aanrakingsscherm Leverancier. © 2018 - 2021 zxtlcd.com. All Rights Reserved.