Bericht versturen
Tel.:
Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.
Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

Geef uw verbazende aanraking en visuele ervaring!!!

 

Thuis

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.
CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.

http://vr.ecerimg.com/data/ca/ec/domaindemo-215654/vr/index.html

  

 

Nadruk op binnen en openlucht commerciële LCD vertoningstoepassing, producten van de de leverings diverse videovertoning van ZXT LCD van wereldmarkt. De stichter van Beperkte de Technologieco. van Shenzhen ZXT LCD, Mr.Kevin dringt altijd op beste kwaliteit en redelijke prijs aan als bedrijfprincipe. Wij zouden met onze partner van willen over de hele wereld nauw samenwerken om een win-win zakelijke relatie op lange termijn te houden.

 

De uitgerekte LCD Vertoning, LCD de Videomuur, Openlucht Digitale Signage, LCD interactieve whiteboard, de Touch screenkiosk, de multi-aanrakingslijst, de Zelfbedieningskiosk, kabeltelevisie-de Monitor, de Open kadervertoning, de Transparante LCD Vertoning en 3D Holografische Vertoning, OLED-het scherm zijn ons hoofdproduct.

 

CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Voor 2018, breidt ZXT LCD installatieschaal aan 800 vierkante meters en verhogings nieuwe productielijnen uit om de groeiende vraag van wereldmarkt te ontmoeten. Om onze productkwaliteit te controleren, wij opstellings stofvrije antistatische standaardworkshop van internationaal geavanceerd productie en het testen materiaal. En ons product bereikte Ce-goedkeuring, Rohs-certificatie over de hele wereld van vele plaatsen.

 

Beëindigen - de gebruiker, de Systeemintegrator, de handelaar, de detailhandelaar of de verdeler van het bedrijf van verschillende media, reclamebedrijf of agentschap, PC-ingenieur of IT oplossingsleverancier zijn al onthaal om zich bij ons aan te sluiten!

 

Klant-eerste benadering: Wij concentreren ons op de ervaring en het succes van onze klanten, altijd doend wat voor onze klanten evenals hun klanten best is.

 

Volledige oplossing: Wij verlenen de juiste combinatie van de diensten, deskundigheid en technologie om uw bedrijfsdoelstellingen te ontmoeten.

 

Ons bedrijf is in deze branche meer dan 9 jaar ervarings geweest. In het verleden de drie jaar, heeft ZXT LCD meer dan 200 cliënten van verschillende landen en gebieden gediend. met dezelfde geloven op kind-hearted en verantwoordelijk, die ons maken verdere gaan voortaan samenwerking.

CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

CHINA Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : ZXTLCD

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 20 Million -50 Million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

In 2003, de Technologische ontwikkelingco. van Shenzhen ZXT LCD, richtte Ltd op als Fabriek gespecialiseerd in LCD Monitor en TV;

 

In 2005, creeerde de eerste LCD Monitor van kabeltelevisie in de Veiligheidsindustrie en verkocht onze producten op Alibaba;

 

In 2008, creeerde eerste LCD Digitale Signage in Commerciële LCD Vertoning;

 

In 2010, lanceerde een aantal videoproducten van de muurreeks met zelf-bezeten octrooien, de gepatenteerde producten zoals centraal machtssysteem voor videomuur, zijn de signaalrelais en de druk-bestand universele houder in het belangrijke niveau in internationale markt;

 

In 2011, gaf de octrooitechnologie van netwerk digitale signage vrij; De octrooitechnologie maakte een aanzienlijke bijdrage aan de verbetering van de monitorindustrie;

 

In 2012, ontwikkelde de reclamemachine, raken alle-in-één machine voor het onderwijs, raken kiosk, vormen Machine en andere digitale signage producten een rij; De producten worden op brede schaal erkend en zeer populair in de markt;

 

In 2015, werd een bekende onderneming in onze gehele industrie.

 

 

bedrijfsdiensten

 

A. Alle materialen allen worden getest, assuranced de kwaliteit; Wij selecteren slechts het gemerkte scherm, en allen zijn a-rangnorm of zelfs A + rang standaardpaneel. Al onze producten gaan door 72 uren van het verouderen test op hoge temperatuur vóór levering; het gebrekkige tarief is minder dan 0,1%. Wij zijn enige fabrikant om deze strenge testmethode toe te passen.

 

B. Wij leveren altijd op tijd aangezien wij beloofden; Alle materialen allen worden getest, assuranced de kwaliteit; Wij selecteren slechts het gemerkte scherm, en allen zijn a-rangnorm of zelfs A + rang standaardpaneel. Wij hebben een volledig professioneel team, combinerend het ontwerpen, verwerking, productie, kunnen vrij snel de ideeën van de overdrachtklant zijn in producten.

 

C. Wij zijn trots om leverancier voor veel Fortuin 500 bedrijven worden benoemd; dien u met onze beroepservaringen en specialiteiten. Wij konden OEM/ODM-de dienst voor onze klanten, volgens het ontwerp van klanten en vereisten aanpassen en doen.

 

D. Onze mensen hechten altijd groot belang aan kwaliteit het controleren vanaf het begin aan het einde. Wij concentreren ons op elk detail wij ook professionele technologie en de naverkoopdiensten aanbieden.

 

FAQ:

1. Q: Bent u een fabrikant of een handelsmaatschappij?

A: Wij zijn een professionele fabrikant gespecialiseerd in het veroorzaken van LCD vertoningen sinds 2003.

2. Q: Hoe lang is de garantie?

A: Onze officieel beloofde garantieperiode is 12 maanden vanaf de datum van levering.

3. Q: Ik zou u willen vragen of is het mogelijk om mijn embleem op het product te hebben?

A: (ons merk) ZXT LCD, neutrale verschijning, aangepast embleem, allen is beschikbaar als u houdt van.

4. Q: Welk merk van het scherm gebruikt u?

A: Het scherm van Samsung wordt en LG-normaal gebruikt voor digitale signages en de videomuren, terwijl het aangepaste scherm ook wordt gesteund.

 

 

 

Bedrijfteam

ZXT LCD bezit een professioneel team dat al productieproces kan behandelen.

 

Elektronikaingenieur: Voor projectzaken, zou een goede elektronikaingenieur de meeste hoge piet zijn, zijn kennis en beroeps zou veroorzaken de beste oplossing vinden om de vraag van de cliënt met laagste kosten te ontmoeten. De de elektronikaingenieurs van Screenage heeft meer dan 10 jaar ervarings voor ingediend dit, zijn onze kerels zeer professioneel voor alle verwante componenten over commercieel vertoningsmateriaal. Wat is waarom wij concurrerende solution&price voor onze cliënten kunnen verstrekken. ‚

 

Structurele ingenieur: Screenage heeft twee kerels die goed voor nieuw ontwerp goed doen. Toon ons uw doelontwerp of schets, zij merken het ture komt.

 

Ook, heeft ZXT LCD een nationaal netwerk van verkoop en het efficiënte systeem van de naverkoopdienst, en andere mensen op de noodzakelijke positie opgezet om ons te helpen goed doen. Wij zijn geen krachtig bedrijf, maar wij zijn een professionele fabrikant.

Shenzhen ZXT LCD Technology Co., Ltd.
604, Bouwend 1, Sanyu-Industrieterrein, de Vierde Industriezone van Xinwei, Xinzhuang-Gemeenschap, Majan Street, Guangming-District, Shenzhen
Tel.:86-755-18098949445
Mobiele site Privacybeleid | CHINA Goed Kwaliteit Multiaanrakingslijst Leverancier. © 2018 - 2024 zxtlcd.com. All Rights Reserved.